Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

Ervaringen

Caat:
Ik heb met Marjoleine een gesprek over de MIR-Methode gehad en een MIR-Methode op Maat. Ik vroeg naar Bach Bloesem remedies. Het advies sprak me erg aan, ik wilde dat graag ook proberen. Ik ben rustiger en meer in balans. Marjoleine kan goed luisteren, ze is vakbekwaam en erg prettig in de omgang. Het belangrijkste inzicht dat ik kreeg is dat ik mag zijn wie ik ben.

NINA:
Door “toevallige” ontmoetingen met Marjoeline waarbij ik aangaf me niet happy te voelen kreeg ik van Marjoleine het advies om de MIR-Methode zelf toe te gaan passen. En later ook de Bach Bloesem remedies om in te nemen.
Een belemmering bij de MIR methode is bij mij om de discipline te hebben dit dagelijks te doen.
Het heeft me na het gebruik van BB remedie meer lichtheid opgeleverd, meer ruimte. Er veranderde iets in mijn zwaarmoedige gevoel. Subtiel, moeilijk aan te geven wat de verandering was.
De MIR-Methode geeft een positief gevoel. Even duidelijker: het gevoel dat je je lichaam ondersteunt, invloed op je functioneren uit kunt oefenen. Ook de geest natuurlijk.
Je begeleiding is overtuigend. Je kwam snel in actie, snel de remedie klaar en geleverd.
Je bereidheid snel in actie te komen was fijn. Ook je opmerking over stukje herkenning gaf t gevoel dat je me begreep.
Zeker zou ik je aanbevelen bij anderen. De remedie’s ondersteunen je. Door de vragenlijst ga je aan t nadenken over jezelf. Niet meer het gevoel er alleen voor te staan. (alleen kom ik mensen tegen die het te vaag vinden en er niet in geloven, dat mag. Beetje jammer wel )

Marijke:
Ik had gelezen over de MIR methode enkele jaren geleden. De methode sprak mij aan, en ben er zelf mee aan de slag gegaan. Omdat ik versneld door bepaalde stukken heen wilde ben ik bij jou terechtgekomen.
De informatie kwam duidelijk over. Eerst stap 5 en 7 omdat het te heftig was.
Ik denk dat ik meer in mijn kracht sta op bepaalde momenten. Ik kan beter mijn grenzen aangeven. Er blijft nog steeds werk aan de winkel, daar ben ik mij wel van bewust. Ik ga er dan ook mee door.
Ik heb je begeleiding als prettig ervaren.
Ik vind dat je kennis van zaken hebt, je bent een hartelijke vrouw die serieus met haar roeping bezig is, dus ga zo door Marjoleine.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


14 − elf =