Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

Ervaringen

Geesje:

De MIR-methode werkt voor mij! Er is veel veranderd in mijn leven sinds ik deze zelfhelingsmethode toepas vanaf 2014, mijn bewustzijn is steeds meer geopend. In 2014 ben ik ook gestart met het zo nu en dan een MIR op maat te laten maken door Marjoleine.
De stappen die Marjoleine voor me test zijn veelal heel herkenbaar voor me. Wat er op dat moment speelt, komt naar boven en wordt opgeruimd. Vaak merk ik dat pas na enige tijd, maar de laatste tijd zijn de gevolgen van een MIR op maat steeds sneller merkbaar. Het zijn stappen in het vergroten van het bewustzijn.
Ik kan de deskundige begeleiding van Marjoleine zeer zeker aanbevelen. De MIR-methode en de toepassing ervan door Marjoleine ervaar ik als magie!

Caat:
Het advies sprak me erg aan, ik wilde dat graag ook proberen. Ik ben rustiger en meer in balans. Marjoleine kan goed luisteren, ze is vakbekwaam en erg prettig in de omgang. Het belangrijkste inzicht dat ik kreeg is dat ik mag zijn wie ik ben.

NINA:
Het gebruiken van Bach bloesem remedies heeft meer lichtheid opgeleverd, meer ruimte. Er veranderde iets in mijn zwaarmoedige gevoel. Subtiel, moeilijk aan te geven wat de verandering was.
Je begeleiding is overtuigend. Je kwam snel in actie, snel de remedie klaar en geleverd.
Je bereidheid snel in actie te komen was fijn. Ook je opmerking over stukje herkenning gaf t gevoel dat je me begreep.
Zeker zou ik je aanbevelen bij anderen. De remedies ondersteunen je.  Niet meer het gevoel er alleen voor te staan.

Marijke:

Ik denk dat ik meer in mijn kracht sta op bepaalde momenten. Ik kan beter mijn grenzen aangeven. Er blijft nog steeds werk aan de winkel, daar ben ik mij wel van bewust. Ik ga er dan ook mee door.
Ik heb je begeleiding als prettig ervaren.
Ik vind dat je kennis van zaken hebt, je bent een hartelijke vrouw die serieus met haar roeping bezig is, dus ga zo door Marjoleine.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.