Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

Ervaringen

Geesje:

De MIR-methode werkt voor mij! Er is veel veranderd in mijn leven sinds ik deze zelfhelingsmethode toepas vanaf 2014, mijn bewustzijn is steeds meer geopend. In 2014 ben ik ook gestart met het zo nu en dan een MIR op maat te laten maken door Marjoleine.
De stappen die Marjoleine voor me test zijn veelal heel herkenbaar voor me. Wat er op dat moment speelt, komt naar boven en wordt opgeruimd. Vaak merk ik dat pas na enige tijd, maar de laatste tijd zijn de gevolgen van een MIR op maat steeds sneller merkbaar. Het zijn stappen in het vergroten van het bewustzijn.
Ik kan de deskundige begeleiding van Marjoleine zeer zeker aanbevelen. De MIR-methode en de toepassing ervan door Marjoleine ervaar ik als magie!

Rosalie
Vanaf  2017 heb ik meerdere MOM’s mogen ontvangen van Marjoleine. Ik had haar gevonden via de MIR-Methode website en had haar uitgekozen, omdat ik het fijn vond om dit via Skype te kunnen doen. Ze is erg duidelijk en geeft ook elke keer een beetje uitleg over waarom ze iets doet of wanneer iets niet helemaal duidelijk is. Erg grappig en bijzonder vond ik de eerste skype-sessie om te zien hoe ze (mee)gaapt terwijl ik de zinnen aai die ze voor me uitgemeten heeft. Helemaal als ik daarna zelf ook zit te gapen en me besef dat het echt wat werk aan het verzetten is in mijn onderbewuste. Het enigste wat ik vervelend vind, is dat de technologie soms een beetje van zich af laat weten, maar zoals Marjoleine zelf al zegt, gebeurt dit tot dusver wanneer ze weer echt iets gevonden heeft, dus dat is dan wel weer bijzonder..
 
De MIR-Methode op Maat heeft me tot dusver ook al het een en ander opgeleverd. Qua klachten kan ik nog steeds vooruitgang boeken, maar qua bewustwording en missie verduidelijken ben ik zeker al wat wijzer geworden. Zo kwam ik na de eerste MOM mijn studie tegen die ik ben gaan doen en waarvan ik inmiddels in mijn derde jaar zit. Dit heeft me ook weer heel veel levenservaring en bijzondere mensen in mijn omgeving opgeleverd.
 
Ik vind het altijd heel bijzonder wat zo iemand als Marjoleine kan uitmeten en teweeg kan brengen door zoiets “simpels” als het aaien van je hand terwijl je een aantal zinnen uitspreekt. Het voelt als iets heel bijzonders en tegelijkertijd iets heel subtiels. Het mooie aan de MIR op Maat, vind ik dat je kleine of grote trauma’s kunt oplossen/helen die je gedurende je leven hebt opgepikt of meegemaakt en die je leven beïnvloeden, maar zonder dat je er urenlang of uitgebreid over hoeft te praten. Dat is voor mij de kracht van deze methode.

Caat:
Het advies sprak me erg aan, ik wilde dat graag ook proberen. Ik ben rustiger en meer in balans. Marjoleine kan goed luisteren, ze is vakbekwaam en erg prettig in de omgang. Het belangrijkste inzicht dat ik kreeg is dat ik mag zijn wie ik ben.

NINA:
Het gebruiken van Bach bloesem remedies heeft meer lichtheid opgeleverd, meer ruimte. Er veranderde iets in mijn zwaarmoedige gevoel. Subtiel, moeilijk aan te geven wat de verandering was.
Je begeleiding is overtuigend. Je kwam snel in actie, snel de remedie klaar en geleverd.
Je bereidheid snel in actie te komen was fijn. Ook je opmerking over stukje herkenning gaf t gevoel dat je me begreep.
Zeker zou ik je aanbevelen bij anderen. De remedies ondersteunen je.  Niet meer het gevoel er alleen voor te staan.

Marijke:

Ik denk dat ik meer in mijn kracht sta op bepaalde momenten. Ik kan beter mijn grenzen aangeven. Er blijft nog steeds werk aan de winkel, daar ben ik mij wel van bewust. Ik ga er dan ook mee door.
Ik heb je begeleiding als prettig ervaren.
Ik vind dat je kennis van zaken hebt, je bent een hartelijke vrouw die serieus met haar roeping bezig is, dus ga zo door Marjoleine.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.