Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

Spagyriek

De tak van de alchemie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van middelen voor harmonie in lichaam en geest noemt men Spagyriek. De werking van de Spagyrische middelen zijn dan ook niet los te zien van de Alchemistische principes.

Zo kunnen Spagyrische essences en de daarvan gemaakte complexen welzijn realiseren bij disharmonie op fysiek, geestelijk en ziele-niveau. 

Het werk van Paracelsus (1493 – 1541) vormt het fundament van de hedendaagse Spagyrische middelen. Deze Zwitserse arts en alchemist maakte voornamelijk gebruik van kruiden. Hij gebruikte zijn inzichten en de Alchemistische principes om de krachten, die in de natuur zijn opgeslagen, los te maken.

Het gehele assortiment bestaat uit 114 essences. Door complex-samenstellingen te gebruiken ontstaat er een synergie van de middelen.  
Spagyriek kun je opmaat samenstellen, niet alleen de combinatie in 1 complex maar ook de volgorde van op-gieting is essentieel. Daarbij hebben enkelvoudige essences weer een geheel eigen dynamiek.

Advies

Back on your Feet  geeft advies m.b.t. de inzet van Spagyriek. Dit advies is echter altijd verbonden aan een consult, met name omdat het precies op de persoon afgestemd wordt en de fase waarin deze zich in ontwikkeling bevindt. Dit wordt nauwgezet gedaan en ruim de tijd voor genomen om tot het advies te komen.

Spagyriek Apotheek

Er is een samenwerking met de Spagyriek Apotheek in Marum, hier worden de essences of complexen ook besteld. Deze kunnen vanaf de Apotheek verstuurd worden nadat de bestelling door Back on your Feet is doorgegeven.

Er wordt gebruik gemaakt van de middelen van Phylak Sachsen, vallend onder de condities van het Duitse Homeopatisch Arzenei Buch wordt eeuwenoude kennis gecombineerd met de hedendaagse moderne techniek. De gebruikte kruiden zijn van streng gecontroleerde biologische teelt.