Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

Bach Bloesem Remedies

De 38 Bach Bloesem Remedies zijn in de jaren 30 ontdekt door de vooraanstaande Dr. Edward Bach. Hij was op zoek naar middelen in de natuur die ons helpen om de balans in ons mens-zijn, in onze persoonlijkheid en de gemoedstoestanden te helpen verlichten.
De remedies van Dr. Bach herstellen op een vriendelijke en zachtaardige manier de innerlijke balans en het emotioneel welbevinden. De remedies helpen ons om op een diep niveau jezelf te zijn.
Of mensen nu ziek of gezond zijn; de remedies kunnen eenvoudig toegepast worden. Ze geven je moed en kracht om steeds meer jezelf te worden en een gezond en gelukkig leven te leiden.
De Remedies richten zich op de gevoelens en de persoonlijkheid van de mens.
Gevoelens als angst, onrust, irritatie, neerslachtigheid, bezorgdheid, teleurstelling, verdriet, woede etc. nemen veel energie en kunnen een diep effect hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.
Het mooie van de bloesems is dat ze niet de negatieve energie onderdrukken maar de stemming, het gedrag ombuigen tot de positieve variant: geen dominantie maar betrokkenheid, geen uitputting meer maar herstel en bewaking van eigen grenzen. Ze zijn veilig te gebruiken door volwassenen, kinderen en dieren. Veel mensen kennen Rescue, deze wordt in druppels, spray en voor slaapproblemen verkocht bij drogisterijen en natuurwinkels. Rescue bestaat uit 5 remedies. Vaak is een gebruikersflesje een betere keuze. DitĀ wordt afgestemd op de persoon, waarbij rekening wordt gehouden met karakter en eigenschappen en welke (tijdelijke) remedies nodig zijn. Dit is maatwerk! Ook voor honden en katten kan een gebruikersflesje gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden.

De ontdekkingen van Dr. Bach zijn nu net zo actueel als 60 jaar geleden. Menselijk emoties en reacties op situaties die wij in het dagelijkse leven tegenkomen veranderen niet.

Marjoleine Benjamens is geregistreerd Bach Bloesem Consulent en heeft de opleidingĀ  gevolgd bij het internationale Bach Opleidingscentrum. Zij is geaccrediteerd BFRP Bach Flower Remedies Practitioner en is geregistreeerd bij Dr. Edward Bach Foundation.