Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

Journey

De Journey is een unieke en krachtige methode waarmee we ons kunnen bevrijden van klachten en problemen zowel van fysieke als emotionele aard, die ons belemmeren het leven te leven zoals we dat graag zouden willen.
In een Journey word je teruggebracht naar je bron, naar dat deel in jou wie jij in essentie bent.
Deze methode werkt zeer effectief bij het oplossen van oude pijn. In het leven maken we allemaal dingen mee die we soms niet goed kunnen verwerken.
Grote en kleine gebeurtenissen in ons leven veroorzaken emoties. Wanneer we die emoties niet verwerken, beïnvloeden ze ons leven zonder dat we ons dat realiseren. We zien de werkelijkheid niet meer en dat kan ons in de weg zitten. Brandon Bays ontdekte hoe we oude, pijnlijke en weggestopte emoties alsnog kunnen verwerken.
Dat doe je door te beginnen bij de emotie die je nu voelt. Door deze te doorleven komt er vanzelf een volgende omhoog. Zo maak je een reis door je emoties waarbij ook herinneringen loskomen. Met deze herinneringen aan onverwerkte gebeurtenissen ga je aan de slag. De gebeurtenissen verander je niet, wel wat het met je doet. Door de gevoelens en gedachten te uiten die je toen wegstopte, komt er meer ruimte en meer inzicht.
Je ontdekt welke beperkende overtuigingen je ooit aannam voor waarheid, op basis van de informatie die je toen had. En je kunt vrede sluiten met iedereen die iets te maken heeft gehad met de onverwerkte gebeurtenis. Tijdens een Journey kom je uit bij wat je in werkelijkheid bent. Deze ervaring werkt vaak verhelderend en bevrijdend.
Het resultaat is dat je jezelf bevrijdt van oude overtuigingen en fysieke en emotionele blokkades. Het is net of je een laagje stof afschudt, wat alles weer helder maakt.

Een journey voor volwassenen, designerreis, duurt 1,5 tot 2 uur.
Dit wordt op jou afgestemd.  Dit bestaat uit emotioneel en fysieke reis onderdelen en er wordt ook gekeken of je beïnvloed wordt door belemmerende overtuigingen, beschermdelen of kindsdelen.
Ben je geïnteresseerd en wil je een Journey ondergaan, neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. Ook andere journeys/processen zijn mogelijk. Neem meer contact op voor informatie.
Voor een Journey is er een kort kennismakings-gesprek waarin besproken wordt wat er op dat moment aan de orde is en wat het doel van de Journey zal zijn.