Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

The Work

The Work
The Work is een methode ontwikkeld door Byron Katie. Ze maakte een depressieve periode door van 10 jaar en werd op een dag wakker en realiseerde zich dat er iets bijzonders gebeurd was. Katie zag dat ze leed wanneer ze haar gedachten geloofde, en niet leed wanneer ze haar gedachten niet geloofde. Wat de oorzaak was van haar depressie, lag niet in de wereld om haar heen, maar in wat zij geloofde over de wereld om haar heen.
The Work was ontstaan!
Door het beantwoorden van dé vier vragen kan je je leven veranderen. Niet ons gevoel dient te worden aangepakt, maar onze gedachten. Door het denken te onderzoeken, lossen stressvolle gevoelens op. En daarmee verandert je gedrag. The Work is een meditatie. Het gaat over bewustwording; het gaat niet over je mening veranderen. Laat het verstand de vragen stellen. Neem je tijd, ga naar binnen en wacht tot de diepere antwoorden naar boven komen. Iedereen met een open geest kan The Work doen.

Een verbluffend eenvoudige methode
In het kort behelst het de volgende stappen:De 4 vragen

Oordeel over je naaste
Schrijf het op
Stel vier vragen
Keer het om

Zodra je deze stappen toepast op een specifiek probleem stelt het je in staat datgene wat jou dwarszit in een totaal ander licht te zien.

Byron Katie: “Het is niet het probleem dat ons lijden veroorzaakt, het is onze gedachte over dat probleem.”

Ik kan je hierin begeleiden. Het helpt om je gedachten samen te onderzoeken in plaats van alleen.