Back on your feet

Beter in je vel met behulp van Bach bloesem remedies

MIR-methode

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Het mag vrij verspreid worden onder kennissen, vrienden en familie.
Ik ben erkend Mir-Methode begeleider. Ik heb er voor gekozen niet meer op de website van MIR-Methode vermeld te staan. Ik begeleid nog wel mensen met de MIR-Methode.

Het is mogelijk van mij begeleiding/ondersteuning te krijgen bij het toepassen van de MIR-Methode. Ook kan ik een persoonlijke test voor je maken : MIR-Methode of Maat (op jouw situatie afgestemd). Hiermee bereik je sneller resultaat dan wanneer je met de 9 stappen zelf aan de gang gaat en het helpt bij chronische klachten of structurele problemen en blokkades om inzicht te krijgen waar het mee te maken heeft.
Ik test door middel van spiertesten uit welke stappen van de MIR-methode voor je een rol spelen of niet goed werken en waar dat mee te maken heeft.
Wilt u meer informatie over de MIR-Methode? Neem dan contact met mij op via mail  info@backonyourfeet.nl of telefoon 06-38604648.