Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

MIR-methode

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Op www.mirmethode.nl vind je de 9 stappen van de Mir-Methode en een uitleg d.m.v. een video hoe je er zelf mee aan de slag kan.
De 9 stappen zijn :
1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3. Vader loskoppelen, Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Het mag vrij verspreid worden onder kennissen, vrienden en familie. Particulieren en geïnteresseerden kunnen een Mir-Methode workshop volgen bij een MIR-Methode Begeleider.
Ik ben erkend Mir-Methode therapeut en begeleider en geef regelmatig workshops over de MIR-Methode, zie onderaan deze pagina voor meer informatie.

Het is mogelijk van mij begeleiding/ondersteuning te krijgen bij het toepassen van de MIR-Methode. Ook kan ik een persoonlijke test voor je maken : MIR-Methode of Maat (op jouw situatie afgestemd). Hiermee bereik je sneller resultaat dan wanneer je met de 9 stappen zelf aan de gang gaat en het helpt bij chronische klachten of structurele problemen en blokkades om inzicht te krijgen waar het mee te maken heeft.
Ik test door middel van spiertesten uit welke stappen van de MIR-methode voor je een rol spelen of niet goed werken en waar dat mee te maken heeft.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via mail  info@backonyourfeet.nl of telefoon 06-38604648.

MIR-Methode begeleiders houden MIR-Methode Kringen waarin je vragen kunt stellen en waarin een bepaald thema centraal staat. De eerstvolgende kring/bijeenkomst is in december 2017, uiterlijk 15 november zal de datum op deze site staan en op de facebookpagina van Back on your Feet.
Als je een mail stuurt, geef ik de komende data aan je door.
Zie voor informatie over deze kringen de pagina MIR-Methode Kring

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


vier × 3 =