Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

Ingevingen : wat wil ik in 2015 bereiken, wat is mijn doel, wat wens ik voor mezelf?

| Geen reacties

Epiphany : soms hoor je dit woord voorbij komen in een film of zie je het in een boek.

Het geeft zo mooi weer hoe je opeens “struck by lightning” een ingeving kan krijgen die als een openbaring voelt.

Een paar weken geleden had ik zo’n moment. Ik ging plotseling heel snel van de huisarts naar het ziekenhuis vanwege een knobbeltje wat onderzocht moest worden en wat me even angstig maakte.

Dit gebeurde op de sterfdag van mijn lieve vriendin Margit die 2 jaar daarvoor aan borstkanker was overleden.

In afwachting van de radioloog, na het maken van de foto’s, lag ik zo’n 20 minuten op een bedje te wachten omdat de radioloog nog even met iemand bezig was. Ik dacht nu ben ik of ziek en ik weet het nog niet, of er is niets aan de hand. Als ik straks het ziekenhuis uitloop ben ik of een patiënt bij wie een ziekte is geconstateerd of ik ben gezond.

Het maakte dat ik me die 20 minuten lang afvroeg of ik dingen zou veranderen als ik nog maar kort te leven zou hebben.

Opeens werden een aantal dingen heel duidelijk, beslisingen waar ik eerder over twijfelde kon ik opeens nemen.

Ik voelde me heel dankbaar voor het leven wat ik geleid heb, de ervaringen die ik gehad heb, zowel de positieve als negatieve.

Ik zette voor me zelf op een rijtje : wat moet er nu veranderen, wat wil ik nog doen, waar hou ik mee op?

Voor veel mensen is december, het eind van het jaar een periode waarin de balans opgemaakt wordt.

Wat zou je in 2015 graag willen doen, bereiken, wensen?

Als het lastig is om dat voor jezelf te bedenken en je hebt geen duidelijk doel voor ogen en zou dat willen hebben dan kan Bach Bloesemremdie Wild Oat hierbij helpen. Ook het doen van de MIR-Methode helpt je om je missie duidelijk te krijgen. De 9 stappen van de MIR-Methode kan je vinden op www.backonyourfeet.nl/mirmethode. Met een MIR-Methode protocol kan ik uittesten wat je nog tegenhoudt in het volgen van je missie.

Als je de remedie Wild Oat nodig hebt, versterk je de werking nog door in een gebruikersflesje je karakterremedie hier aan toe te voegen. Wat je karakterremedie is komen we achter in een Bach bloesemremedie consult. Neem gerust contact op als je hierover meer wilt weten.

Het positieve vermogen van Wild Oat: er ontstaat een duidelijk beeld van wat men wil in het leven, met positieve ideeën en ambities en het vermogen om een beslissing te nemen. Talenten worden op opbouwende wijze gebruikt. Deze veelzijdige mensen vinden soms een manier om meer dan één carrière tegelijkertijd te hebben. Ze geven niet meer op uit verveling.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


10 − 3 =