Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

Mijn eerste ervaring met de journey of helende reis

| 1 reactie

Ik ben in 2005 in aanraking gekomen met de journey of de helende reis toen ik samen met mijn moeder een journeytherapeut bezocht.
We wisten dat ze ziek was, het was nog onduidelijk welke aandoening ze had, maar nadat ik de Helende Reis van Brandon Bays gelezen had wist ik dat het in ieder geval heel goed zou zijn voor haar en mezelf om dingen uit het verleden te verwerken en los te laten.
Gelukkig stond ze hier voor open en wilde naar een journeytherapeut. Ik mocht bij de journeys zijn die mijn moeder onderging. Als het over mij ging, werd ik de kamer uit gestuurd zodat ze zich vrijuit kon uiten. Meestal echter ging het over haar jeugd en dingen die ze had meegemaakt waar ze nog last van had.
Ik zag mijn moeder veranderen tijdens deze sessie. Ze was een vrouw die naar buiten toe opgewekt en vrolijk was terwijl ze zich vaak niet zo voelde maar niemand liet zien wat er in haar omging. Na helende reizen had ze nog steeds veel humor, kon goed relativeren en smakelijk om zichzelf lachen, en liet aan me zien, dat er een kwetsbare kant in haar zat, een zachte kant waarvan ik me nooit gerealiseerd had dat die er was. Ze had altijd moeten vechten voor dingen in haar leven, tijdens haar jeugd maar ook daarna.
Tijdens de ziekte van mijn moeder begon ik aan de opleiding van de journey. Pas maanden later werd duidelijk wat er met haar aan de hand was, en toen was er niets meer aan te doen medisch gezien. De artsen in het ziekenhuis waarschuwden dat ze haar zaakjes moest regelen, ze verwachtten dat ze hooguit 2 of 3 maanden redelijk fit zou blijven.
Ze kwam bij me in de buurt wonen zodat ik voor haar zou kunnen zorgen als het slechter met haar zou gaan.
Tijdens mijn opleiding wilde ze bij mij helende reizen doen. Ik heb haar behandeld met orthomoleculaire voeding, voetreflexmassage en helende reizen en ze heeft 2 prachtige jaren samen met mij en mijn gezin gehad voordat ze overleed.

Eén reactie

  1. Hier kun je een reactie achterlaten op een bericht of op deze website. Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


achttien − vijftien =