Back on your feet

Praktijk Marjoleine Benjamens

Back on your Feet

Marjoleine Benjamens (3) Mijn Missie
Mijn missie is mensen te helpen hun kracht te (her)ontdekken. Hoe hou je alle ballen in de lucht zonder overweldigd te raken? Hoe kom je soepel, vitaal, fit en vrolijk door diverse periodes in je leven heen, zoals de overgang? Ook ouders die werk en kinderen willen combineren en daar zichzelf in voorbij hollen, weten me te vinden en help ik graag met tijdelijke begeleiding en ondersteuning door middel van emotietherapie, Bach Bloesem remedies en/of MIR-Methode op Maat.
Ik ben gespecialiseerd in begeleiding bij burn out, vermoeidheid en depressie, hulp en plan de campagne bij slachtoffers van mensen met een narcistische persoonlijkheidstoornis.
Praktijk Back on your Feet is mijn praktijk waarin diverse hulpmiddelen je helpen om steviger in je schoenen te komen staan.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wie ben ik?
Mijn naam is Marjoleine Benjamens ik ben geaccrediteerd journeypractitioner.
Mijn praktijk is gevestigd in Lemmer en voldoende aan de regelgeving van de wet wkkgz.
Ik ben aangesloten bij een door het ministetie van VWS erkende geschillencommissie en heb een klachtenregeling.
Ik werk met emotietherapie, Bach Bloesemremedies, Mir-Methode, The Work, Voetreflexmassage en provocatieve coaching. De werkwijzen worden op de site in het kort uitgelegd.
Back on your Feet staat voor goed in je vel komen door middel van eenvoudige zelfhulpmethoden en korte trajecten!
Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier op de website.

Wat doe ik?
Ik ben opgeleid en geaccrediteerd door Brandon Bays,  ben aangesloten bij de NVJT, Vereniging van Journey Therapeuten, ik ben Bach Flower Remedies Practitioner of consulent en geregistreerd bij The Bach Foundation International Register, MIR-Methode-begeleider en Workshopgever en heb HBO Medische basiskennis diploma, Gordon communicatie en NLP certificaten.

Op zondag 12 november kan je kennis met me maken en een miniconsult ontvangen op de Flower Power markt in Sneek. Ik maak daar flesjes Bach Bloesem remedies op maat en geef een lezing.
Zie http://www.flowerpower.frl/m/

Your place or mine?
Als het moeilijk is voor je om naar me toe te komen, kan ik een MIR-Methode op Maat of test ook via skype of telefoon of email voor je doen en ook behandelingen aan huis zijn soms mogelijk.
Afspraken voor emotietherapie, the Journey, Bach Bloesems en/of MIR-Methode zijn ook mogelijk in Sneek, Zaanstad of Zandvoort.

Ik zou graag willen weten wat je van deze website vindt en of je voldoende informatie kunt vinden.
Website feedback

MIR-Methode Kring; De eerstvolgende MIR-Methode kring is op donderdag 21 september 2017 zie pagina over MIR-Methode kring http://backonyourfeet.nl/mir-methode/mir-methode-kring